Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής του Νομού Λέσβου και τ. Υπουργός Νίκος Σηφουνάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Η εκπληκτικά μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές για ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και οι πρωτόγνωρες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, μας κάνει όλους πιο ώριμους πιο υπεύθυνους, πιο αποφασισμένους, να ανταποκριθούμε στις υψηλές πλέον απαιτήσεις των πολιτών. Οι πολίτες έδειξαν ότι παρά την ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, στρέφουν τις ελπίδες τους για κοινωνικές αλλαγές για μια Δίκαιη Κοινωνία, στη Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Η εντολή που δόθηκε από τους εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών χθες στον Γιώργο Παπανδρέου, είναι εντολή μεγάλη, ισχυρή και καθαρή.

- Είναι εντολή για ασυμβίβαστο αγώνα.

- Είναι εντολή για μια νικηφόρα πορεία του ενιαίου ΠΑΣΟΚ.

- Είναι εντολή για να κλείσουν οι πληγές που άφησε η ήττα στις Εθνικές Εκλογές.

Όλα τα μέλη, τα στελέχη και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οφείλουν μετά την εκπληκτική συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές, να αφήσουν πίσω, όσα μας δίχασαν, μας αποξένωσαν από τον κόσμο, μας οδήγησαν σε αλαζονικές συμπεριφορές. Εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών, μας έδωσαν μια ύστατη ευκαιρία, να ξαναπάμε κοντά στο λαό, να τον πείσουμε και να πορευτούμε ενωμένοι για μια νικηφόρα πορεία, για μια πολιτική και κοινωνική προοδευτική πλειοψηφία, που θα δουλέψει για το μέλλον της Ελλάδας».